Något som kan vara mycket givande och roligt att gå på, även för den som inte ska gifta sig, är Bröllopsmässor. På Bröllopsmässan har man möjlighet att göra allt från att köpa eller beställa de servetter man vill ha på den stora dagen, till att prova ut den kanske mest speciella klänningen eller smokingen man någonsin kommer att bära. Här kan du som vill även göra olika provsmakningar och se vilken typ av dessert eller förrätt som man önskar till bröllopsfesten, eller varför inte kika på alla bröllopsvisningar.

I Stockholm äger mässan rum på Grand Hotel och för den som är nyfiken på programmet går det lätt att finna online. Här hittar du inte enbart saker till försäljning, utan mässan är i grunden till för att inspirera besökarna och ge dem idéer för att kunna få sitt absolut drömbröllop.

På Bröllopsmässan kan man verkligen få en rolig stund, oavsett om man väljer att gå tillsammans med vänner eller med sin partner. Sånger och föreläsningar om äktenskap finns att lyssna på, men man kan även se på olika fillmer eller fotoutställningar.

Denna mässa är öppen för alla, men kom ihåg att du behöver köpa biljett!