Vissa drömmer om sitt bröllop hela sitt liv och vill ha det klassiskt. Andra har annorlunda tankar och tar lättare på tradition. Trenderna rör sig ständigt, och även om klassiska bröllop med traditionella tårtor fortfarande är vanligast så är det även många som har nya alternativ till bröllopstårtan. Allt från cupcakes, cheesecake och småkakor, till frukt, godisbuffé och glass med toppings. Bara fantasin sätter gränserna!

Ett hav av chokladbollar!

Inför Albins och Elinas bröllop ville de inte ha en klassisk bröllopstårta. Istället bakade de hela våren och bjöd gästerna på ett hav av chokladbollar! Elina berättar att varken hon eller Albin är så förtjusta i tårta, och när de funderade på idéer till bröllopet kom de på att chokladbollar ju är himla gott. Eftersom de bor i kollektiv tog platsen i frysen snart slut och en dedikerad chokladbollsfrys köptes. När Albin bröt handleden blev det en liten svacka, men de hade vänner som stöttade, och havet av chokladbollar på bröllopet blev en mäktig syn!

Andra vill ha sina drömmars bröllopstårta

Även om ett buffébord av chokladbollar är en väldigt härlig syn så är ju även en klassisk bröllopstårta fantastiskt vacker, och framförallt något man sällan kan servera. Det finns flera sätt att gå tillväga. Har man gott om tid kan man träna själv och samtidigt vinna en ny hobby. För den som vill vara säker på smakerna, stabiliteten och utseendet så finns det tusentals erfarna konditorier. Behöver du hjälp med att finansiera ditt drömbröllop? ansök på snabbfinans.se så kan du få hjälp.